OXY EKSTENZIJE OD 100% PRAVE KOSE

Premium linija za djevojke koje žele najbolje od ekstenzija

Savršen izbor ekstenzija dostojan glamura i crvenih tepiha. Oxy Premium linija ekstenzija na češljiće, volumizer i flip in ekstenzije namijenjene su tebi koja od života uvijek želiš više. Biraš najkvalitetniju kozmetiku za svoje lice. Biraš najluksuzniju njegu svoje kose.

Besprijekorni “double drawn” dizajn, izrađen od najbolje ljudske kose prirodnog sjaja i standardne dužine u kombinaciji sa troslojnim pletenjem i maksimalnom gustoćom vlasi, učinit će tvoj izgled senzacionalnim baš kako zaslužuješ.

Oxy premium linija nije samo ekstenzija, to je strast koja omogućava tvojoj kosi da poleti i bude moćna na prvi pogled ali i svaki sljedeći. Potpuno novi doživljaj za kosu koja je beživotna, bez volumena i željna promjena. 100% prava kosa i iznimna kvaliteta pružit će ti zadovoljavajući osjećaj kamo god da kreneš.

Prepusti se otkrivanju zadovoljstva. Oxy Premium linija – najbolje od ekstenzija. Za tebe.

Premium ekstenzije na češljiće 40 cm 120 gr

Najprodavaniji proizvodi

Dobrodošla na mjesto za žene sa najljepšom kosom. Ovdje želja za promjenom frizure ima jedno sasvim novo značenje. I za kosu koja ne želi rasti, imamo rješenje. Tu ćeš pronaći ekstenzije za kosu koje najbolje pristaju uz tvoje lice. Savršeno iznijansirana boja prilagođena tvom tenu, razlog je više da izgledaš zadovoljno i odvažno svaki puta kada se pogledaš u ogledalo.

Ubrzani način života i sve više obaveza, iziskuju potrebu da stiliziranje kose bude jednostavno a da pritom izgledamo fantastično. Odabir ekstenzija od 100% prirodne kose idealan je izbor za mnoge studentice, zaposlene žene i majke koje žele istaknuti svoju individualnost. Ekstenzije za kosu nepogrešiv su izbor za bujnu i sjajnu kosu koja puca od zdravlja ali i za atraktivnu dugu kosu njegovanih vrhova.

Eleganciju, profinjenost i vrhunsku kvalitetu za tebe osigurava Oxy Premium linija od 100% prave kose. Prestižna linija ekstenzije za kosu, u svakoj djevojci budi moćnu ženu koja preuzima inicijativu, zrači seksipilom i otvoreno zavodi. Oduševljava razigrane mlade dame koje koketiraju životom i same stvaraju svoje prilike.

Zaljubi se u svoju novu frizuru na tri, dva, jedan – ovdje.